Tuesday, 30 April 2013

Becoming a student

Well result spm pun dah sebulan keluar. Now aku still 

kerja lagi. Tak tahu nak buat apa.


Just tunggu result upu jela keluar pertengahan May ni.


Hm yang tak bestnya Syahmi dah tahu dah nak belajar apa


and dekat mana. Aku???? 


Ohhh tak tahu lagi....



Nak nak Syahmi belajar kat Perak okay. Jauh gila dari aku.


Pehhhh !!!



Macam tak percaya je yang kita orang dah tahap ni.



Serious rindu masa zaman sekolah.



Hari hari dapat jumpa Syahmi, dating dengan dia kat depan


class. Balik sama sama dengan dia sampai kat bas


sekolah aku.






Tapi sekarang aku busy dengan kerja, dia pun sama.



Sekarang aku kerja malam je. Syahmi pun sama.



Aduiii masing masing busy cari duit hahak. Tapi okay lah


dari dia boring then asyik kena tunggu aku balik 



kerja je.







So aku dah apply kat UPU and POLI semua yang ada course 



seni. Hmm tak kesah lah seni visual ke , grafik ke , seni bina ke



janji benda tu ada kena mengena dengan lukisan.







Target aku kalau boleh nak mohon kat maktab and jadi cikgu.



Tapi aku dah lambat nak mohon sebabnya 



asyik tangguh tangguh masa. Hah padan lah muka aku.











Just hoping ada yang terbaik untuk aku dengan Syahmi.



Kan kan? 





Hmm nanti kalau dia dah jauh dengan aku dah tak dapat nak



jumpa lagi :(





Kalau aku dah tak tahan rindu kang aku pecut jele pergi Perak.



Haha, tu pun kalau datang aku punya gila lah.













So Syahmi if you read this , i just wanna to say that dont forget me.




I love you ~












I'll keep updating my blog for any information. 



Tuu pun kalau Syahmi baca. Hahaha.














"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>