Friday, 14 August 2015

After 2 years

Wow dah dua tahun tak update blog! Rindu nya! Terbaca older post tadi, zaman tak matang lamgsung! Nak delete sayang pulak. Tak pe la biar buat jadi kenang kenangan bila bosan. Tak samggup nak baca sebenarnya😝

Sekarang ni aku still kat kb. Still kptm. Tapi sekarang dah sem 5!

Tak sanggup nak hadap practical nanti, tapi in shaa Allah boleh buat.

Nak hadap blog ni pun tkde masa macam dulu. Dulu sikit sikit nak memgadu kat blog sekarang tak dah sebab hadap Twitter pulak.

Tak tahu nak cerita apa lagi, Bukan ada orang baca pun tapi takpe la saja je buat macam diary bila bosan bosan menaip la.
"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>