Friday, 7 December 2012

oh hi i'm freedom

assalamualaikum :)






Alhamdulillah , akhirnya peperangan aku dalam SPM dah pun habis .


dah takde dah nak bukak buku lagi dah lepas nie , nak bangun pagi ,


nak iron baju , nak ikot mak dengan baba beli baju skola , kasut skola ,


barang barang skola . Klau ada pun maybe aku ikot sebab 


adik adik jelaa .


Dah jimat kos belanja , hekhek .


Tapi kan semalam serious aku rasa sayang sangat nak bukak baju 


skola , yelaa mana tak nye lepas nie aku dah tak kan pakai baju 


skola lagi , buang tebiat ke ?


Nanti masa nak amek result pun pakai baju biasa je .


ermmm baru semalam habis , dah rindu kan zaman sekolah .


Dulu nak sangat habis sekolah , hah sekarang bila dah


betul betul habis sekolah tak nak pulak .


aku ingat lagi kalau dulu member aku tanya bila nak kawen .


mesti aku jawab '' lepas SPM last paper ''

tapi bila dah betul betul last paper 


rasa kelakar pulakkk !


semalam kawan kawan aku ada jugak usekk aku .


senyum jelaa , malu dah nie . Dulu cakap 


macam yeye , adoiii .







Keje ? ermmm tak tau lagi . Kalau ada keje lah tak pun cari keje .


daripada duduk rumah tak de duit , baik keje kan ? 


At least ada lah duit sendiri .







yeayh by the way , hari ahad nie dah start dah kelas driving schoool bagai .


yeayhh abang ( coach) tuu kata anything on dia .



senang parents aku ta yah nak ulang alik amek aku . 








And semalam aku hanya dapat tengok Syahmi dari jauh je , tuu pun


nasib dapat tengok . Klau tak jangan harap lah der .



Okeyy seriously his looks fine and tambah handsome .


Sihat badan dia . And one more thing , aku tak dpat nak tegur dia 


langsung !!



dah lah cakap je through fon je , tuu pun kalau dia nak call .


Klau tak texting jelaa .



Kalau jumpa eh ? Erm tak kot . Dia sibuk and aku pun 


terikut -ikut buzy .



yeah Allah je tahu macam mana aku rindu dia .



Bak kata adik aku mcm tak pena jumpa pulak , bukan tak pena 






ye memang aku pena jumpa tapi sebab dulu selalu jumpa but not now .



Dia selalu layan facebook , sometimes rasa mcam bangang pulak kan 


takde facebook tapi aku dah pena rsa ada facebook so 


tak heran lah .



dulu you ada facebook pun sebab i now ..........









yeahhh i'm freedom , wish result aku gempakkkk !

















No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>