Monday, 3 December 2012

Khairina Areesa Khairina Ameera

assalamualaikum 





wahhh semalam is the best moment , sebab budak dorang yang kiut miut



tuu datang and lama dorang tinggal.


selalu kejap je . Tapi semalam sampai malam baru ibu dia datang amek.



memang best jaga dia sebab tak banyak kerenah .



bagi dia main game yang buat kek tuu hah terus dok mengadap .



sekali je ajar dia main game tuu terus dia dapat tangkap .



itu lah nama nya kuasa Allah pada anak yatim , kesiaan dia 


baru 5 tahun takde ayah .




suruh dia pandang camera pastu macam macam pose dia buat



dia kata nanti kalau dia dah besar dia nak jadi artis .






tengok le kemain fokus lagi main game , sampai asyik berulang main .


sampai naik bosan tngok .



Dia  memang manja sampai kakak dia kalah kan dia main game pun


dia merajuk , firstly ingat kan dia 


merajuk biasa je , pastu siap keluar air mata .


dahhhh sudaaahhh melaalak pulak , puas nak pujuk dia .





and paling tak boleh lupa masa baru beli air asam boi kat PM


ica nak minum air ,



my mom : cikgu akak ika katakan klau kita minum air masam masam


nanti otak kita tak pandai 


ica : *cakap kat adik aku* saya nak air kosong jelaa



Ya Allah pandai nya budak nie , InsyaAllah dia mesti jadi budak cerdik nie .







seronok sngat layan dia dengan kakak dia ,


me call them ica an mia .


rasa sedih kalau tak jumpa dia lama lama .




nanti datang rumah akak ika lagi okeyy ? Awesome ?



Awesome nie dah jadi ayat dia dah . Budak cepat tangkap .











No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>