Sunday, 9 September 2012

sambutan hari raya di sekolah !

assalamualaikum :)




semalam sekolah aku ade buat jamuan hari raya at sekolah . 


Awesome gile !


meriah sangat sangat !


disebabkan sekolah buat hari sabtu and kite orang pun tak 


de paper . So the all form five dpt join . Yeayhhh !


excited sangat sangat . Sebab ada mcm mcm makanan .


haha , makan sampai pengsan .



mase sampai sekolah ada taklimat sikit , tu pun bukan dengar pun .


dok tengok owg nye dress up . Mak datuk macam mcam .


hei , nie kat sekolah je kot , ta yah nak melaram sangat lah .



lets see the pictures and the story begin .... hehe ...




nie masa kat dalam kelas , konon nye pagi tu kena belajar .


tapi harammmm . Kalau dah nama nye pun nak buat jamuan ,


cikgu mana yang nak ajau , habaq sat .. 



nampak comel kan aku , haha ! *perasan*



all the mak jemah gang !





disebabkan jamuan nie buat hari sabtu , budak kelas aku ramai yang tak 


datang . Yang ade and sporting pun nie jelaaa .



pastu pukul 10.20 kena turun , nak pergi jamuan tuu lah .


posing jap , haha .



amacam ? smart ? jelly kat aku cepat !



nie semua muka lapar + panas . 


tunggu cikgu pastu baru boleh makan .





banyak kan makanan ? Semua sedap tau .

tak sangka air belambak macam tuu smpai 13 botol !




suasana di sekolah ...





sweet jemuka semua , biasa lah muka lapau .



cikgu yang setia menemani kite orang , nak harap kan guru kelas 


memang tak merase semua nie .



disebabkan air ada 13 botol , ermm tak salah kan kalau na promote 


kejap ? kan ? Jawab lah ... 



after that the jamuan start and kite makan sampai meletup tau !




alaaa , kenape nawa tak senyum ? nasib baik comel dak nawa tuu ,


blushing muka dia kalau dia baca . hikhik !



eh farah , jangan nanges , dah dapat makan pun nak 

nanges ke ?



wahh kek coklat moist aku habis ? terharu ...


handmade ok ! ape ingat aku ta reti buat ke ?

tengok orang lah ...



tengah lelong air sebab air banyak sangat !



bila semua dah dapat makan , ape lagi  kemain senyum lebau semua ..






syok nye shamel makan !



pastu pukul 12.30 kena kemas sebab pukul 1 nak balik .


awesome sangat jamuan hari raya tahun nie .


tak macam tahun lepas , kelam je .



pastu petang tuu aku pergi rumah shahizah , rumah dia buat 


open house !


disebabkan tak dapat amek gambar dengan dia banyak banyak kat


sekolah , so amek lah kat rumah dia .


ape susa kan ?



comel and cun sangat dia that day ... 






takat tuu je , thanks for watching ....


untung syahmi and budak yang tak amek art . Dah free from trial .


aku ada one more paper . PSV 1 .


kay byeeeee ...  *lambai tangan*

3 comments:

  1. Sempat lagi kan buat jamuan raya ni walaupun dah dekat sebulan dah raya. Nice post ieqa.Am pun follow sini jugak.

    ReplyDelete
  2. tuu lah sekolah yang buat , memandangkan nie last year . join jelaa , hehe .. thanks followed ieqa !


    nawa : eleh nawa punya pun sama .. hehe ..

    ReplyDelete

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>