Friday, 31 August 2012

hari kemerdekaan !

assalamualaikum :)



now dah masuk 31 ogos 2012 . For all the malaysians selamat 


menyambut kemerdekaan yang ke 55 .




malam nie mesti ramai yang keluar kan ?


tengok bunga api , lepak dengan member , santai dengan family .


hah ape lagi ?!


aku and family just duduk rumah je , best what . Dah le ta ya 


bersesak dengan jem !


benda tuu paling baba aku tak berkenan langsung .


dia sangat lah merimas ,


well sementara nga trial nie , jarang update blog pastu tak bukak lappy 


pun . Text dengan syahmi pun mse petang dengan 


pas revision . haha poyo kan ?



ape lagi nak cite eak ? ermmmmm ....

nie gambar raya ke berape nta dengan cousin side baba .

cousins yang paling rapat dengan aku walaupun dua dua tuu tak 


sebaya .

mereka pandai dan cantik ! auuwmmm ...



hah , just nak say takziah kat kawan aku faiz diatas pemergian


ayahnya yang tercinta .


ayah dia muda lagi kot . Takdir allah kan .


al-fatihah .....


2 comments:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>