Sunday, 5 August 2012

buka puasa 2012 ! Awesome :D

assalamualaikum :)




semalam aku dengan member buka puasa kat berkat salam je . 

best gile sebab ade ramai yang join .


plan last minit pun jadi , alhamdulillah :)


selalu nya plan last minit nie lah jadi kan ?


haha , grateful sangat .


bukan senang nak dapat join dengan dorang nie ,


kadang kadang aku pun tak dapat join .


tapi nie nasib baik jela dapat woi .


tapi nie semua aku copy kat fb iera aqiela .

opppsss sorrryyy ~


hehe , tak pe kan ?


kite kan kawan , dulu time tecik main guli kat longkang kan ?


haha , nonsense ....





masing masing buat muka macam budak dapat 5 hari mc kat youtube tuu .

defak wey muka dia ....






masa nie semua pas mkan , kenyang wooo ~




lepas tuu tak habis posing lagi , shoot lagi ,,,....







pas dah bayau (bayar) , kite shoot kan parling lot pulak .


bebagai model model kite nie , 




layan kan jelaa ....











lupa pulak nak bagi tahu , kite orang sebenar nya nak show off 




baju kelas , haha ! amacam ? smart kan ?




plan nak pakai sesama taw , 




smart sangat ~




okeyy , next !










yang nie hero gadis gadis , yucksss ~


dorang nie jela hero yang paling sporting kat dalam kelas aku .




otak pun ting tong . 
















lepas dah buat posing maut masing masing , kite pergi taman cempaka .


taman yang awesome gile bile taim puasa nie .




beroperasi dari jam 9 pm - 3 am .




siap promote taw , 




lepas nie ramai ramai say lets go ! and cempaka here we come !








muke excited , excited ke ? 


macam tak pena pergi pulak .




haha ....




nak tahu balik pukol berapa ?




11 lebih ....




tapi tak pe , pak rashid cooollll !




dia tak kesa ..




sebab dia nampak kat depan mata dia and dia dah  kenal dah kawan 


kawan aku semua macam mana .




*seeyounextime*


thanks ~

1 comment:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>