Friday, 19 October 2012

spm !!

assalamualaikum :D





okeyy now dah nak dekat spm dah kan ? sekejap je , beberapa bulan lepas 



still boleh main main , kekadang cikgu tengah mengajar kat depan tapi aku 


dok membebel at belakang .



pastu kalau rasa subjek tuu boring and tak minat like sejarah , start 


lah mata nie kuyu kuyu mintak cepat habis masa and nak tidur .



pastu kalau cikgu bagi homework memang haram aku nak buat ,


tahu tahu kat sekolah salin kawan punya .


tuu pun kalau raasa ta sempat siap sebab cikgu dah nak 



masok kelas and nak check .



ish ish teroknnye aku dulu .


tapi sekarang tak lagi sebab dah ada kesedaran dalam diri , huahua .



sebab aku tahu spm lagi belas belas hari je lagi .



banyak jugak lah subjek yang aku nak back up balik .



macam ekonomi , sejarah .


yang lain okeyy . just nak push sikit lagi je :)



jadual spm pun dah dapat dah .


paper ekonomi last sekali . 


nasib baik last , dapat lahh study puas puas balik and cover all back .



with azmira nadia


masa nie lepas dari tusyen ekonomi , tengok lah dekat baju tuu . haha !



math buat masa sekarang nie kene banyak buat latihan .



semua aku dah pro dah , cewah belagak pulak .


nak nak plan kan ? kacang jelaa .



haish lagi nak dekat spm lagi berdebar jantung aku .


aku tak nak result aku hancuss .


that's all for today .


wordless ke ? hehe ...



kay just nak bagi tahu yang g-shock aku dah rosak .


agak nya aku ganas sangat kot .



paling sayang jam tuu , setahun lebih dah aku pakai ;(






2 comments:

  1. dah na spm dah kte kan ? ta sngka btol .
    insyallah ieqa ley wat yg brbaik . :)

    ReplyDelete

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>