Wednesday, 10 October 2012

WaLiMatuLuRus

assalamualaikum ^^




wahh tetibe terasa lama tak update blog bucuk ite nie , 


calon spm lah kata kan , haha .


spm just tinggal 3 minggu je lagi , hamagad !



i'm still counting , berdebar pulak kan . Time nie baru lah terasa nak belajar ,


nak cari cikgu tusyen , nak cover balik tajuk tajuk yang bingai dulu .



fuhh serioous kelam woooo !



tapi tkpe kalau rajin berusaha pasti Allah bagi kan ganjaran dan 



pasti berjaya kan ?



jom kita berbalik pada tajuk , minggu lepas cousin aku kawen .



so macam biasa lah si pemalas nie jadi tukang penyibuk .



bukan buat keje sangat pun , beside pak lang aku amek 



catering . So yang sedara mara nak buah adik beradik nie kaki melepak .



cool kan ? hewhew ~






kalau aku cakap nie anak aku korang cye ker ?





pandai merancang kan ? *batuk*





with my cousin yang jarang gile jumpa , Amirah Azani 14 years old .


tinggi kan ?



nie my big family side mak , adik beradik mak aku semua complete .

tuu semua bersama isteri dan anak masing masing .



nie rumah orang sebelah , kemain lagi mak aku nye peace .


pastu pergi jalan jalan rumanh pak ngah aku kat pulau gadong ,


rumah baru renovate , biasa le .


and aku dengan iya gila gila and bajet retis , auuuwmmm ...



aku sentiasa doakan semoga dia boleh jawab PMR dengan tenang dan 


lapang dada . pity her but pity me more .


kay byeee ,,


wish me luck in my spm ye ? 


saya takut sngat sebab nie menetukan masa hadapan saya .





3 comments:

  1. like~
    hehe . ta ad button like , just tulis jeh ^_^

    ReplyDelete
  2. hee cepat je baca , lagi pun nie belu siap lagi . Ade beberapa pic yang belum upload . jakgi ieqa upload .
    thanks like . *terharu*

    ReplyDelete
  3. walaupon ta siap g smlm , p nice .

    ReplyDelete

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>