Friday, 26 October 2012

salam aidil adha

assalamualaikum :)









wahh hari nie dah raya haji kan ? sekejap je .


melaka tak meriah pun , tak meriah macam kelantan dengan 


terengganu . ermm mesti awesome kat sana .


aku tak pernah raya sangat raya haji nie .


raya kat rumah je .


pastu melepak tengok drama melayu yang melambak .


haish , bile raya je mesti rindu kat nenek aku .


kalau dia ade mesti meriah sikit je sebab  anak anak dia balik .


and we all pun dapat lah gather gather dengan cousins yang 


tetibe kecik besar kan ? hahah , LOL


yeayh since dah nak spm nie , aku macam gubra gile kot !



haish , cepat nye ... kenape ?!



please ya Allah , terang kan hati aku , tenang kan lah jiwa ku .


insyaallah :)


tadi aku sesaja je bukak youtube and nak try lah tutorial bawal 


membawal nie .


then semua macam tak berkenan sebab kebanyakan bukan nak menjaga 


aurat tapi nak menayang aurat and melaram je lebih .


sorry to say tapi fact kot !


cari punye cari tetiba nmpak tuto yang tutup dada . 


dalam islam pun mcam tuu kan ? mewajib kan para muslimah 


menutup semua bahagian dadanya ketika berhijab .


so yang TUTO NIE memang aku berkenan sngat !


then sebab dah try tadi mase aku pergi tusyen and nampak 


muslimah . aku terus berjanji yang aku akan menutup bahagian


dada bile keluar nanti , yeayh ! *sep sikit*


seriously aku minat gile dengan DENA BAHRIN


Aku pun try lah bukak video video dia . 


and finally guess what i've found ??


video wedding dia and how dia di proposed oleh suami dia .


sumpah sweet wehh ! you guys mesti tengok !!!


and cer teka umur dia berapa ? 


tahun nie umur dia baru 20 !!

dah kawin and dah pregnant !


untung nya , semua pun asal dari pilihan keluarga . muda nya dah kawin .


seriously i'm in jealous situation !!


ahh dah jodoh dia kan ? and kalau tak percaya KLIK NIE baca blog dia .


ade latest post yang dia baru update .


best bace blog dia :)


hope dia dengan baby dia sihat !



aku ? bile lagi ?


urmmm kalau boleh nak sekarang jugak !


haha , gatal kan ? okepe biar lah hubungan yang halal di mata Allah .



ahhhh tetibe je rindu na suruh syahmi komen kat blog aku macam dulu .


ermmm mesti best kan ? 


'' dear syahmi , komen lah kat blog kite macam dedulu . ''


'' auumm kite rindu lah ''


haha , kay mengade :p






1 comment:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>