Thursday, 1 November 2012

Kegilaan Kami Sebelum SPM !

assalamualaikum :)




okeyy next monday is my SPm ! sumpah nervous and susah hati .


yeh just pretending that we cool .


just doa kan yang terbaik jela untuk aku .


aku akan habis kan perjuangan ku ini sampai 6/12/2012



amacam ? lama kan ?


spm punya pasal , ape pun boleh .



but , before that kite orang nak jadi kan kenangan form 5 nie 


adalah kenangan yang paling indah , guess what we do ?


biar lah gambar yang cerita kan segala nya .




masa nie ade kat bilik seni , cikgu ada buat pameran hasil kerja kursus 

pelajar .




bergambar bersama hasil kerja masing masing .









kalau sape yang pergi bilik seni , anda berpeluang merasai 


mencanting batik :)



nie hasil kerja kursus budak form 5 tahun nie .



nie kasut aku ? amacam ? cun kan . haha kay perasan .



then kat dalam kelas pulak .


must see !

















orang kalau dah cantik and comel , buat ape pun tetap cun kan ?


kami team SPM 2012 , anda macam mana ?






untuk helmi aris ke ? haha .



nah special for you syahmi , hamek cepat !





that's all for today , thanks .



wish me luck ya for SPM ? 



byeeee 


















No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>