Wednesday, 4 December 2013

Dear you

Apa yang aku buat semua salah! Hm bila aku update something je ada

tak puas hati pastu kata aku perli ughh!



Please i need my own privacy bcs i'm not be your wife yet my dear syahmi. 

Tolong lah faham, nanti kalau aku dah kahwin dengan kau, kau nak

control aku kepe tu sukati kau le.

Then bila aku tweet dengan kawan pun KAWAN kau kata aku


layan jantan. Hm apa niiii




Kalau aku ni hamak sangat kat jantan aku tak tunggu kau syahmi.


Kalau aku hamak kat jantan aku tak setia macam perempuan gila kat

kau. Kalau aku hamak kat jantan aku layan semua laki yang usha

aku.



Tapi ada aku layan? Ada? Ada? takkan? Hmm apa lagi niii


Kalau aku layan pun jantan tu kau kenal lah. Kawan sekolah


kau jugak hmm



Aku cuti sem ni hari hari counting days tunggu kau balik, aku risau je

kalau kalau tak sempat nak jumpa kau.


Ye aku tahu disebabkan ego aku, aku dah tak kata aku rindu kau lagi.


Aku tahu dan aku mengaku.


Tolong lah kau dengan aku dah couple almost 4 years.


Kenapa susah sangat kau nak percaya kan aku???


Susah ke??


Ye aku tahu kau selalu nak jaga hati aku, kau kata kau percaya kan aku.

Tapi aku tahu kau belum percaya kan aku sepenuhnya.


It's okay maybe kau kena amik time lagi untuk kenal hati budi aku.



Kalau lah tahu perasaan aku macam mana aku sayang kau and percaya 

kan kau mesti kau happy and lega kan?


Kalau kau nak tahu kawan aku semua tanya "kau tak takut ke syahmi

curang kat perak sana?"

Aku just jawab yang aku kenal kau and aku tahu yang kau takkan layan


perempuan lain selain kawan kau kan? See tapi mesti kau kata 

kalau aku kata macam tu sebab nak jaga hati kau je kan? 


Takpe syahmi aku faham. Kita masih nak kenal hati budi and perangai

masing masing lagi. Takpe.



Aku sedih kalau aku kata tak hamak kat jantan then kau kata

"jangan nak jantan jantan sangat lah"


Macam perempuan murah je kan, hmm aku tak layan jantan yang aku tak

knal lah tolong lah faham hmm.


Aku nak kau yang dulu, yang selalu gurau dengan aku, selalu bawak


aku jalan jalan, selalu amik kesah pasal aku, selalu gila gila dengan aku,

selalu text aku, selalu call aku sbelum tidur.


Aku nak semua tu balik ughhh



Aku minta maaf sebab update blog ni pasal kau, aku minta maaf sebab

beraku kau kat sini, aku minta maaf sebab terluahkan perasaan aku

kat sini sebab aku takde siapa nak luah kan persaan.


aku minta maaf sebab termaki kau terperli kau tersialkan kau tapi

aku tak bermaksudkan macam tu pun.


Aku tahu kau salah faham tapi takpe aku dah maafkan.



Aku minta maaf sebab termungkir janji dengan janji kita sorry sangat2.


Jangan lah ungkit lagi sebab aku tak suka, kau tahu kan.




Again aku minta maaf sebab beraku kau dekat sini harap kau faham.





No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>