Saturday, 7 December 2013

Nak jumpa

Hmm agak agak kan sempat tak nak jumpa syahmi eh??


Kalau lah dia balik bulan 1 haa memang taklah aku nak jumpa dia 

sebab bulan 1 tu aku nak balik KB dah.


Err please lah aku nak sngat jumpa dia sebab last jumpa pun masa 

bulan 10 haritu.


Nak spend time masa dengan dia macam selalu ughhh


Rindu gila babi kot niii



Nak jumpa sangat sangat ughh 



Okay sakit hati tau sebab terlalu lama menahan rindu



Hm tak best jugak eh sebenarnya tahan rindu ni, haish seksa wehhhhh




No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>