Saturday, 10 March 2012

exam untuk upp1 dah selesai :)



hai , akhirnya selesai jugakk peperangan membaca buku selama seminggu untuk exam upp1 nie , walaupun ada setengah tuu soalan dia tak lah susah sangat tapi amat mencabar okeyy . * macam pandai sangat lah aku nie ,

pape pon membaca buku nie ade jugak faedah dia , sebab membaca nie lah yang akan buat kita jdi pandai and boleh menjamin mase depan kita .
 study for future laa kata kan , lepas tuu solat jangan tinggal .
baru lah ilmu tuu berkat :)

dah lah hari nie saje je nak buat entry mengarut , nanti kalau result uup1 aku tuu dah keluar aku story lagi .taip panjang-panjang bukan nye bace sangat pun , * dah tahu dah .

kay bubye , nak tidur sebab mengantuk .

zzzzzz .........

No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>