Tuesday, 13 March 2012

lonely without you ;(

segala bahasa loving-loving telah ditukar supaya tak de sape yang nak termuntah !!

sebelum tuu sila tekan playlist kat bawah tuu ye ? biar kasi gempakk !





hai , dah lah tak de mood nie , tapi ade pulak mood nak update blog , pelik kan ? * macam biasa je

well macam biasa aku dah terbiasa macam orang gile yang tah lah tak terkata . Rindu saya pada seseorang semakin membuak-buak sampai dah melimpah-limpah , meraban sudahhh .


awkkk , awak tinggal kan kite lame sangat lah . Kite kat sini dah macam orang gile tau rindu kan awak . Yela , seminggu pun tapi ta de khabar berita dari awak . Kadang -kadang ras macam saya ss ( syok sendiri ) sebab ape yang saya buat kat sini  saya kene inform kat awak sebab tak nak awak susah hati , lastly saya pulak yang susah hati sebab tak dapat khabar berita dari awak .
* almost crying


awak selalu cakap yang saya tak sayang kat awak , yela saya mengaku memang cara saya tak macam tuu tapi hakikatnya sayaaaaanggg sangat-sangat tau wak , awak pun selalu jugak kata yang saya nie tak pandai pujuk awak , tak pandai buat awak happy dan sebagainya . Tapi kalau awak nak tahu , saya dah try tapi ta de respon pun dari awak , thats why laa saya selalu give up .


Kadang-kadang saya dah try and keep trying , but awak still kata saya tak buat apa-apa , sedih hati saya wak , menangis saya tau . Tapi saya tak nak awak tau saya menangis sebab awak kata awak nak saya happy and ceria , barulah hati awak senang . Itu lah sebabnya .


Awak pun selalu pesan kat saya jangan nakal-nakal and jangan curang bila awak tak de , saya ikutkan aje kemahuan awak sebab tak nak awak sedih sebab saya tak suka orang yang saya sayang tak happy and pretending to be happy . Saya nak awak ikhlas dengan saya , barulah kita kekal lame , betol tak wak ?


Tapi yang saya sedih sangat-sangat bila ada je reporters ( kawan-kawan ) yang mengadu kat saya yang awak buat tuu laa , nie laa , sana laa , sini laa . Fuhhh tak tahan saya dengar dari dia orang .
Kadang-kadang pekak kan aje telinga , itu pun kalau boleh wak . Tapi ape pun dia orang nak cakap pasal awak saya tahu awak bukan macam tuu kan ? Awak bergurau kan ?



Tapi kalau awak nak 'bergurau' belakang saya tak pe sebab saya tak nampak . Tapi kalau saya dah terbaca and tahu macam mana ? Awak jangan lah buat saya kecewa . Saya sendiri pun tak pernah cakap sayang-sayang kat orang lain kecuali awak , tapi awak ? Ta pe saya dah maaf kan .


Seriously masa first time saya baca awak punya status saya menangis sebab saya ingat kan saya orang yang pertama and last awak bersweet talker or berbaby-baby bagai . Tapi tekaan saya silap .
Tak kan awak berkawan smpai boleh mesra sangat macam tuu ?
* crying


Saya harap awak tak baca lah entry saya yang nie , sebab nanti mesti awak cop saya jiwang karat kan ? HAHA !

Lupakan lah yang tuu , sekarang saya nak happy mood dengan awak sebab awak kan tak nak saya sad kan ? awak kan nak saya ceria kan ? Sekarang saya betol-betol rindu kan good night wish yang macam selalu awak bagi macam nie

awak : good nyte awak , love you so muchhh !
saya : good nyte and love you too but more ,


Awak ingat tak ? Tak pe lah , saya pun dah nak tidur nie , esok kan saya ada kelas tambahan ,
bubye and baiiii jelaaaa .


saya sayang awak !!

p/s : saya harap awak tak baca sebab tak nak awak soal saya macam-macam sebab nanti saya tak terjawap . Kalau awak baca jugakk , jangan buat macam tuu lagi ye ? Janji okeyy ?
and maaf lah kali nie post tak de pic sebab malas .

No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>