Monday, 14 May 2012

baru selesai dua kertas :(

assalamualaikum :)


tadi aku baru je habis exam bm 1 dan 2 , still ada banyak paper lagi .

rase macam tak nak je ambil , tapi ape kan daya , nak ke tak nak ke kena

ambil jugakk ! Kepala hotak memang stress nie , mane tak nye esok dah

exam math and bi . Bi insyaallah aku boleh tapi mathh....

haishhh , mesti boleh punya .

jap lagi lepas mandi nak buat revision math banyak banyak !

semangatnye aku , haha !

kepada syahmi , sorry sebab tak dapat texting untuk exam week nie ,

nanti kalau tak exam or weekends nanti texting sampai lebam kay ?

setuju ? hehe ,

dah lah , tuu je kot nak story for today .


Esok update lagi ye ,

kbyeee peeps !

No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>