Sunday, 20 May 2012

web cam sampai pagi !

assalamualaikum :)



hey peeps , nak tahu ta semalam kan aku berweb cam dengan syahmi sampai


pagi wooo ,...



kite orang buat cmnie sebab aku tak de kredit . Then aku tanye lah dia .


dia nak texting or ym ?


okeyy mesti lah ym sebab jimat segala gala nya ,


kite orang ym dari pukul 11.50 sampai 3 lebih (pagi)


best sangat sangat sebab dapat tengok face dia masa dia mengantuk ,

comel je dia , hehe !


syahmi , nanti kite buat lagi taw !


sayanggg syahmi sangat sangat !


tapi shafieqa tak curang pun , sebab kat contacts senua cousin . Okeyy ?


kbyeeee ,


nak story tuu je .


btw , esok aku exam science 1 and 2 .


takut nye . Kene banyak study ! Hooreeyyy !




No comments:

Post a Comment

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>