Tuesday, 22 May 2012

saya menang lah :D

assalamualaikum :)




hai semua , haha . Semalam lupa nak update sebab buzy sikit + tak sempat .


hari nie macam ada time and tak berapa nak buzy sangat so update sikit lah .


semalam kan aku exm science 1 and 2 kan ? ingat tak wey ?


memang susah tapi asib baik cikgu science aku masuk masa kite orang exam


tuu , ada lah tanya cikgu sikit .



then hari nie pulak exam ert ( ekonomi rumah tangga ) . Memang susah .


ingat kan senang le macam UPP1 hari tuu , macam yeye siak aku hafal


bab kain kain bagai tuu . Alih alih kua tak seberape pun .


hampeh betul ,


siap aku sempat tidur lagi taw , agak nye penat nye pasal + otak tengah


blank .



esok pulak aku ada exam seni 1 and 2 , hah PSk sekali .


seni aku dah practise , tapi nie jap lagi kene practise lagi . Bukan ape


takut lupa je esok ,


nampak tak kat title aku hari nie ? Kan aku taip aku menang kan ?


tadi lah masa kat sekolah , masa tengah dok sedap borak dengan member .


tetiba cikgu math aku , cikgu izwana cakap yang poster mathematic and sains


hari tuu aku menang ! Dapat tempat first pulak tuu . Hehe !


mesti lah aku happy , mana tak happy .


sebenarnye aku saja saja je buat sebab nak puas kan hati cikgu .

aku buat pun tak lah sehebat mana pun kalau nak dibanding kan kawan aku si


elyna tuu . Dia punya lagi cantik .


maybe rezeki aku kot .




terima kasih Allah ..




dekat blog nie lah aku first bagi tahu , family aku sorang pun belum tahu lagi .


semua sibuk kerja je , mak dah tidur .


baba pulak hari nie tidur awal , aiii tak dapat lah nak dengar berita gembira nie .


tak pe esok aku bagi tahu dorang , comfem dorang be proud of me .


Mana tak nye , tak sia sia mak and baba hantar aku pergi class art .


labur duit lagi .


nasib baik berbaloi .


kay lah nak story tuu je actually , tapi dah tersasar jauh pulak .


sorry okeyy ?


kbye , ily * tetiba pulakk





2 comments:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>