Saturday, 9 June 2012

dah tua dah kawan aku !

assalamualaikum :)





woot woot ! Its ieqa here , haha ! Jap ea nak nyanyi jap . Tapi tak dapat



dengar suara pun . Malu lah , auww auwww !



Happy birthday to you ~

Happy birthday to you ~

Happy birthday to Shahizah ~

Happy birthday to you ~






Haha , dah habis dah ,



Sorry lah beb tak de present tapi dapat air tin je dri aku .



Pas tuu kau pulak yang kena belanja aku , haissh terbalik pulak .



Tapi present kau special taw , present kau nie le entry nie aku buat



special tok kau ! Haha ,




Jap nie kek kau , makan lah kalau boleh .


Jap ea . Sat je





besaw kan ? Makan taw . *sengal




Thanks sebab jadi kawan aku since 6 tahun sampai sekarang .


I love you :D




kbyeee , jealous tak ?


Kau hado ? Haha , kidding !


2 comments:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>