Saturday, 16 June 2012

lesen !

assalamualaikum :)




kalau tak jawab dosa , kalau jawab dapat pahala ~



Lame nye tak update , sumpah buzy gile .


Bile dah form 5 nie kemain banyak lagi keje kursus .


Kalau sikit tak pe , belambak !



Kalau tak hantar or tak dapat nak puas kan hati cikgu , kena buat balik .


kan leceh . Nasib baik nak dapat A punya pasal , sabo jelaaa ~



Aku actually jealous tengok kawan kawan aku dah ada lesen .


Tak kesah lah lesen kereta or motor . Jealous sangat ! Damn ,.



Okeyy lah aku buat contoh paling dekat , kawan aku Farah .


Bapak dia memang tak kasi dia amek lesen motor takut apa apa



jadi kat dia . Then masa harijadi dia yang ke 17 hari tuu , dia terus amek



lesen kereta . Akhirnya sekarang dia dah ada lesen P .


So sekrang kalau ia nak pergi rumah aku pun dia dah boleh drive , huhu !



Tak yah nak call mak dia or bapak dia datang amek lagi .



even nawa pun dah ada lesen kan ? Betul tak ?



Dah boleh merempit , untung lah ~



Syahmi pun sama , dah ada lesen motor jugak tapi kalau keluar dengan



aku bukan nak bawak motor , pakai kereta pulak .



Kang kalau kena saman macam mana ? Kite orang jugak susah .



Time tak de lesen dulu kemain lagi . Main jauh lagi dia bawak aku ,



Sekarang ? Haram nak bawak lagi , hatuiiiihhh !



Yang aku nie pulak bila nak amek ? Hmmm , mak aku cakap lepas habis spm .



Dia kata nanti amek dua dua sekali .


Lamenye ! 



Tapi kadang kadang aku takut jugak , yelaa mana tak nye takut gagal je .



masa exam lesen nanti , i wish i can do the superb best !



Sebab nanti kalau gagal habis kn duit mak bapak aku je kena keluar kan .



Ingat repeat tuu tak pakai duit ke ? Sekarang nye zaman semua


cekik darah !



Tadi kan aku , farah and roudah pergi melaka sana .



Kite orang beli acrylic colour . Nak buat ape ?



Nak warna kat atas kasut lah sempena kerje kursus tuu .



Nanti kalau dah siap colour nanti aku upload kay ?




Hmmm , tak lama lagi dah nak puasa dah .



aku belum ganti lagi , insyaallah hari isnin sampai hari rabu aku puasa .



aku nak genap kan 10 hari ! aurrrhgggggg !!




kay lah byeeeeee ,

*tak tau nak type ape lagi dah , macam dah merapu . ^^





# nak out tapi tak de duit , kesian kan ?

1 comment:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>