Sunday, 3 June 2012

miss youu ♥

assalamualaikum :D




hey , cuti sekolah ni dah seminggu dah . Tinggal lagi seminggu je ,


mesti korang semua best an ?


pergi vacation bagai , wahhhh ! Untung nyer ,...


Aku ? Aku punya vacation lagi best taw ! kat rumah nie hah , teperap macam


hape nta .


boring sangat sangat !



Syahmi pulak dia sekarang nie dah ade kat Terengganu , pergi Pulau Redang .


Untung lah , family ada time nak spent sama sama .


Yang aku cuak nie takut kat sana tak de coverage je ,


nanti macam mana aku nak texting dia ?


tak kan nak tunggu sampai hari rabu kot , tuu pun belum tentu dia balik


hari rabu !


Now im starting miss him , haha XD


cepat cepat lah hari rabu ya allah♥          

selalu petag petang kita keluar sama sama ,

walau pun sekejap tapi okeyy lah dapat tengok muka syahmi ..




i hope you back soon !


balik cepat cepat taw ! Rindu siak ♥         


kbyeeeeeeeee !


3 comments:

"http://i947.photobucket.com/albums/ad318/hannacrazee/Decorated%20images/go5.png"/> 'http://i561.photobucket.com/albums/ss52/angelicxmelody/Web%20materials/go5.png'/>